De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Wat vind jij belangrijk voor de nieuwe UWV cao?

22 juni 2022
UWV cao De Unie

Wat spreken we af over de nieuwe reiskostenvergoeding? Komt die salarisverhoging er? De cao-onderhandelingen gaan weer van start en jij hebt hier inspraak in! Laat ons weten wat voor jou belangrijk is.

 

Altijd als eerste op de hoogte van de cao-onderhandelingen bij het UWV? Meld je nu gratis aan voor onze updates!

Mening leden van De Unie

Ik, Inge de Vries (belangenbehartiger), ben benieuwd naar de mening van alle medewerkers van het UWV. Ter inspiratie kun je hier lezen wat je collega’s op het Fitfestival hebben opgeschreven. Dat kon daar op drie grote doeken, een initiatief van de vier vakorganisaties bij het UWV. Wil jij je inbrengen delen? Stuur dan een e-mail met jouw belangrijkste punten. Geef ook aan welke functie je hebt en in welke regio je werkt of dat je op het hoofdkantoor werkt. Je e-mail kun je tot uiterlijk donderdag 7 juli 2022 sturen naar: mandy.raaijmakers@unie.nl.

Wat weten we al van de UWV-medewerkers?

Het meest genoemde onderwerp op 17 juni 2022 was verhoging van de reiskostenvergoeding, dit vinden veel mensen echt belangrijk. Het tweede onderwerp was de loonsverhoging, waarbij vooral wordt gewezen op de hoge inflatie. Er waren ook nieuwe onderwerpen: verschillende collega’s vinden dat hun functie in vergelijking met andere UWV-functies, te laag wordt ingeschaald. Veel medewerkers willen meer autonomie over thuis of op kantoor werken.

Hoe gebruikt De Unie jouw inbreng?

We verzamelen de mening van de medewerkers en gebruiken de uitkomsten natuurlijk anoniem. Op basis alle informatie maak ik samen met de kaderleden een voorstellenbrief voor de cao-onderhandelingen. Bovendien wordt de inbreng gebruikt voor het cao-symposium dat we samen met het UWV organiseren op 1 september 2022.

Altijd als eerste op de hoogte van de cao-onderhandelingen bij het UWV? Meld je nu gratis aan voor onze updates!

Contact

Wellicht heb je vragen naar aanleiding van dit bericht. Neem dan contact met mij op. Dit kan door een e-mail te sturen naar: inge.de.vries@unie.nl of bel mij op telefoonnummer 06-5252 2091.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

UWV: Uitslag stemming cao

De stemming bij De Unie is afgerond. Veel leden hebben hun stem uitgebracht. Hartelijk dank daarvoor. De uitslag geeft een…

Word gratis lid