De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

UWV cao afgewezen, de eerste activiteit van De Unie start nu

04 juni 2024

Het eindbod van het UWV voor de nieuwe cao is door de leden van De Unie afgewezen. De meerderheid van de leden vond dit eindbod van UWV onvoldoende als cao. De Unie is uitgenodigd om met het UWV te spreken over de nu ontstane situatie. Dit gesprek vindt plaats op woensdag 12 juni 2024. Maar we gaan natuurlijk niet stilzitten tot die datum.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Actiecomité

Samen met leden die actief willen meewerken, gaan we aan de slag. De belangrijkste taak is om de mening van de medewerkers over te brengen aan de Raad van Bestuur van het UWV. We zoeken doeners, maar ook mensen die goed kunnen meedenken over hoe we de mening van de leden ophalen en goed verwoorden. Creatieve ideeën zijn welkom. Wil jij ook helpen? Mail dan naar mandy.raaijmakers@unie.nl of inge.de.vries@unie.nl

Wat kun jij doen?

Juist nu is het belangrijk om het UWV duidelijk te maken dat er wat moet veranderen. Dat doen we op verschillende manieren en jij kunt hierbij helpen.

 1. Pamflet ophangen
  Hier vind je het pamflet. Print dit pamflet uit als je deze week op kantoor bent en hang het op. Bijvoorbeeld bij het koffiezetapparaat, in de personeelskantine, in liften, op aanplakborden. Vermijd plaatsen waar veel cliënten komen, want dan zal het pamflet snel worden verwijderd. Als ieder lid 10 pamfletten ophangt, kunnen we de UWV-kantoren mooi versieren.
 2. Actiecomité
  Al veel leden hebben zich dit weekend enthousiast gemeld om te helpen. Dank daarvoor.
 3. Volgende activiteit
  De volgende activiteit volgt snel, houd je mailbox in de gaten.
 4. Programma van eisen
  We gaan een kort programma van eisen opstellen. Dit programma van eisen is de basis voor het gesprek van 12 juni 2024.

 

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Vragen

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar: mandy.raaijmakers@unie.nl of inge.de.vries@unie.nl

Gerelateerde berichten

UWV: teken de petitie!

Deze zomer vragen we de medewerkers van UWV om de petitie te tekenen. We willen dat zoveel mogelijk UWV medewerkers…

Word gratis lid