De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Uitgeverijbedrijf: Teken de petitie

15 december 2023

De leden van De Unie, andere vakbonden als ook ongeorganiseerde werknemers uit de uitgeefsector hebben duidelijk laten zien wat zij van het eindbod op het loon van de werkgevers vinden. Uit de vorige enquête van De Unie heeft 96% van de leden en (niet-leden) aangegeven dit onvoldoende te vinden.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Wij willen een beter bod van de werkgevers zodat wij ook verder kunnen praten over de rest van de onderwerpen. Jij verdient een cao die recht doet aan je inspanning voor deze uitgeefsector!

Teken de petitie!

Vind jij dat je er niet in koopkracht op achteruit hoeft te gaan? Werken moet lonen! Want uitgeven kan niet met dit loon. Teken dan nu de petitie door het formulier op deze pagina in te vullen.

Zo laat je weten het niet eens te zijn met dit eindbod op het loon. Alleen als duidelijk blijkt dat veel mensen het er niet mee eens zijn, kan er iets veranderen. Vraag dus ook je collega’s om ook deze petitie te ondertekenen.

Contact

Zijn er nog andere vragen naar aanleiding van dit bericht neem dan contact op met de belangenbehartiger Gerard van der Lit via e-mail gerard.van.der.lit@unie.nl

 

Gerelateerde berichten

Word gratis lid