De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Sweco Nederland: Een pensioenupdate voor jou!

14 mei 2024

Met deze nieuwsbrief informeren we je over de voortgang van de besprekingen over een nieuwe pensioenregeling.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Pensioenbesprekingen

In september 2023 zijn we begonnen met de besprekingen voor een nieuwe pensioenregeling per 1 januari 2026 bij Sweco. De gesprekken worden gevoerd met delegaties vanuit de directie en HR Sweco, OR Sweco, vakbonden, pensioenfonds HNPF en enkele pensioenadviseurs. In oktober 2023 heb je een eerste gezamenlijke pensioenupdate van ons ontvangen. Een aantal sessies verder leek het ons goed om je weer te informeren over de stand van zaken via een tweede pensioenupdate. Op woensdag 15 mei 2024 hebben we de eerstvolgende pensioenbespreking staan. Wordt vervolgd.

Achtergrondinformatie pensioen

Op de website van de Pensioenkring Sweco van Het Nederlandse Pensioenfonds kan je veel achtergrondinformatie vinden over pensioen. De website vind je hier.
Meer informatie over pensioen vind je ook op de website van Home | Pensioenduidelijkheid. Dit is een initiatief van vakbonden, werkgeversorganisaties, pensioenuitvoerders en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het doel is betrouwbare informatie te bieden over het pensioenstelsel.

Uiteraard vind je ook op de website van De Unie meer informatie en kan je er als Unielid advies over krijgen of een vraag aan ons stellen.

Reactie

Zijn er vragen of opmerkingen neem dan contact op met de belangenbehartiger, Emanuel Geurts via emanuel.geurts@unie.nl of bel hem via 06-52522074. Hij gaat vertrouwelijk met de reacties om.

Gerelateerde berichten

Word gratis lid