De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Sweco: Inzet cao-onderhandelingen

21 september 2023

De onderhandelingen voor een nieuwe cao bij Sweco worden gestart en de belangenbehartiger Emanuel Geurts vraagt de leden om hun mening.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Inzet cao-onderhandelingen

Dit jaar loopt de cao af en is er een nieuwe cao Sweco te onderhandelen. Er zijn een aantal thema’s die wat mij betreft in ieder geval in de cao-onderhandelingen terug gaan komen, zoals loon, verlof, werk/privé, inzetbaarheid en vakbondswerk. De vraag aan jou is wat jij in jouw cao terug wilt zien? Welke concrete punten zou je me mee willen geven? Je kunt je reactie over de nieuwe cao sturen vóór maandag 2 oktober 2023 via email emanuel.geurts@unie.nl.

Er zijn drie onderhandelingsrondes gepland. De eerste ronde is op woensdag 11 oktober en de laatste onderhandeling is op woensdag 20 december 2023. Zodra de eerste ronde is geweest, komt er een terugkoppeling met daarbij de inzet van De Unie.

Contact

Heb je een vraag of opmerking over dit bericht? Neem dan contact op met Emanuel Geurts (belangenbehartiger) via emanuel.geurts@unie.nl en/of telefonisch via 06-5252 2074. Heb je een individuele vraag of behoefte aan advies, neem dan contact op met ons Service Center via sc@unie.nl of telefonisch via 0345-851 963.

 

Gerelateerde berichten

Sweco Nederland: Een cao-update

Op woensdag 29 november 2023 hebben we de derde AVO-dag gehad. De onderwerpen uit de inzetbrieven van de ondernemingsraad (OR),…

Sweco: Van alles wat

In dit bericht informeren wij je over de cao-onderhandelingen, resultaten, tips over het omgaan met werkstress en de voorbereiding op…

Word gratis lid