De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Start Rabobank cao-overleg fase 3

28 mei 2024

Op dinsdag 4 juni begint het overleg met de Rabobank over de laatste fase van de cao-onderhandelingen. De bedoeling is om deze onderhandelingen voor 1 juli af te ronden want op 1 juli 2024 gaat de nieuwe cao in.

Werk je bij Rabobank? Word nu gratis lid!

 

Wat bespreken we in fase 3?

In fase 3 bespreken we met de Rabobank de overige arbeidsvoorwaarden. Door de leden van De Unie zijn zeer veel onderwerpen genoemd. Te veel om allemaal een plaats te krijgen in het cao-overleg. In overleg met de kaderleden van De Unie is een selectie gemaakt van onderwerpen. Ook hebben we vooraf gesproken met de andere vakorganisaties zodat we gelijk op kunnen trekken.

De concept voorstellenbrief kun je hier lezen. Deel jouw gedachten over deze voorstellenbrief! Laat jouw mening hier achter.

 

Wat ging hieraan vooraf?

In fase 1 hebben we over salaris en verlof gesproken. Dit waren succesvolle onderhandelingen. De grote meerderheid van de leden van De Unie heeft ingestemd met het bereikte resultaat.

In fase 2 hebben we over de nieuwe pensioenregeling onderhandeld. Ook dit is goed verlopen, er ligt een resultaat waarvan alle drie de vakorganisaties hebben gezegd dit positief aan de leden te zullen voorleggen. Binnenkort kunnen onze leden hun stem uitbrengen.  Begin juni verwachten we de leden meer informatie te kunnen geven. De benodigde voorbereidingen met het pensioenfonds zijn bijna afgerond.

Werk je bij Rabobank? Word nu gratis lid!

 

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met belangenbehartiger Inge de Vries. Dit kan door een e-mail te sturen naar: inge.de.vries@unie.nl

Gerelateerde berichten

Word gratis lid