De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Staedion: Verlenging sociaal plan

06 oktober 2021

In deze nieuwsbrief vraag ik, belangenbehartiger Emanuel Geurts, jouw mening over de verlenging van het sociaal plan, jouw eventuele ervaringen ermee tot zover en geef ik je mijn contactgegevens.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Verzoek verlenging SP

Recent hebben we als vakbonden het verzoek gekregen vanuit de directie van Staedion om het eerder afgesloten sociaal plan (juli 2019 – juli 2021) tot en met juni 2022 te verlengen. We hebben daarover contact gehad met de ondernemingsraad van Staedion en zij staan positief tegenover deze tijdelijke verlenging van het sociaal plan.

In het sociaal plan was ook een afspraak opgenomen om dit sociaal plan te evalueren. Mede door wisselingen in de directie van Staedion is dat er niet van gekomen. De afspraak voor de evaluatie van het sociaal plan wordt dan ook gelijk in het eerste kwartaal van 2022 ingepland.

Jouw mening

Destijds hebben de drie vakorganisaties de unanieme goedkeuring van hun leden gekregen voor het sociaal plan. Hoewel het voor de hand ligt dat dit niet opeens anders zal zijn, vraag ik je toch formeel of je akkoord bent met de verlening van het sociaal plan tot en met juni 2022. Wil je alsjeblieft vóór maandag 18 oktober 2021 aangeven of je je hier in kunt vinden? De leden hebben hiervoor al een uitnodiging ontvangen.

Verder ben ik benieuwd of je ervaringen hebt met het sociaal plan of mij tips mee wilt geven voor de nog te plannen evaluatie. Dit kan via mijn e-mailadres emanuel.geurts@unie.nl. In verband met de tijdelijke afwezigheid van jouw vaste belangenbehartiger Edith Werger vervang ik haar in dit proces.

Contact

Als je wilt reageren op deze nieuwsbrief of contact wil hebben over een collectieve zaak, dan kan je me bereiken via emanuel.geurts@unie.nl. Voor individueel advies kan je contact opnemen met mijn collega’s van de afdeling Service Center via 0345-851 963, via email sc@unie.nl of de chatfunctie op www.unie.nl. We staan graag voor je klaar!

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Woondiensten: Akkoord transitieplan

De Unie-leden hebben gestemd over het transitieplan welke De Unie positief had voorgelegd. Wij zijn verheugd met de redelijk hoge respons,…

Word gratis lid