De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Signify: terugkoppeling uitkomst ledenraadpleging

28 juni 2024

Met dit bericht informeren we over de uitkomst van de ledenraadpleging over het eindbod van de werkgever voor een nieuwe cao Signify.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

De belangenbehartiger Suat Koetloe dankt iedereen die de moeite hebben gedaan om te stemmen. Na een inventarisatie van de uitgebrachte stemmen heeft hij kunnen concluderen dat er onvoldoende draagvlak is onder onze leden voor de acceptatie van het eindbod van de werkgever. Op basis hiervan zal De Unie niet ingaan op het eindbod van de werkgever.

Inmiddels is er vernomen dat de uitkomst van de ledenraadpleging bij de andere vakorganisaties ook niet positief is. We hebben samen met de andere vakorganisaties de werkgever al op de hoogte gesteld van de uitkomst van onze ledenraadpleging. In de komende weken gaan we zowel intern bij De Unie als samen met de andere vakorganisaties overleggen welke stappen we hierna kunnen ondernemen om de werkgever ervan te overtuigen dat er een voor alle partijen acceptabele nieuwe cao moet worden afgesloten voor alle medewerkers.

We zullen onze leden zo snel mogelijk informeren wanneer we concreet weten wat de vervolgstappen kunnen zijn om alsnog een nieuwe cao af te spreken met de werkgever. Wat de uitkomst ook mocht zijn, we zullen de steun van de leden en hun collega’s hard nodig hebben. Laat deze brief ook door hen lezen en maak hen ook lid van De Unie. Dat kan heel eenvoudig via deze link. Met meer mensen kunnen we meer bereiken.

Contact

Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, neem dan contact op met de belangenbehartiger Suat Koetloe via suat.koetloe@unie.nl of door te bellen met 06-52522061.

 

 

Gerelateerde berichten

Signify: Wet toekomst pensioenen (Wtp)

In de afgelopen periode hebben we de leden verschillende keren geïnformeerd over de lopende gesprekken met Philips, het Philips Pensioenfonds…

Word gratis lid