De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Shell: Herinnering online bijeenkomst en speciaal aanbod lidmaatschap

16 augustus 2023

Ongeveer een maand geleden zijn de leden geïnformeerd over het speciale aanbod dat De Unie heeft voor Light leden en medewerkers die nog geen lid zijn van De Unie. Daarnaast zijn de leden uitgenodigd voor de online medewerkersbijeenkomst op 24 augustus 2023. Die datum komt dichtbij. Daarom breng ik de medewerkersbijeenkomst en ons speciale aanbod nog eens bij je onder de aandacht.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Aanbod: word een jaar betalend lid!

Voor De Unie is het van belang dat we voor voldoende betalende leden bij Shell de belangen kunnen behartigen. Alleen als we ons breed organiseren, kunnen we indruk maken op de werkgever om echt in gesprek te gaan over de arbeidsvoorwaarden. Op dit moment hebben we nog onvoldoende betalende leden om een vuist te maken tegen Shell.

Overtuig een collega om betalend lid te worden van De Unie. Op Werk jij bij Shell? – De Unie  kan jouw collega zich inschrijven als lid.

We hebben voor deze nieuwe leden een speciaal aanbod bedacht:

  • Als hij/zij zich inschrijft als betalend lid, betaalt degene € 8,95 per maand. Op Werk jij bij Shell? – De Unie zie je wat je krijgt voor dit lidmaatschap.
  • Tot 1 oktober 2023 is het lidmaatschap daarnaast gratis.
  • Het lidmaatschap loopt automatisch af per 1 oktober 2024.
  • Om van dit aanbod gebruik te maken moet hij/zij zichzelf uiterlijk op 31 augustus 2023 hebben ingeschreven als betalend lid.

Uitnodiging medewerkersbijeenkomst

We kunnen ons voorstellen eerst beter willen weten wat De Unie nu precies kan doen voor de medewerkers van Shell. De Unie organiseert daarom een online bijeenkomst voor leden en niet-leden die werken bij Shell.

In de bijeenkomst kun je aangeven welke wensen je hebt ten aanzien van jouw arbeidsvoorwaarden en wat je graag ziet dat De Unie voor je gaat doen. Ik zal in de bijeenkomst aangeven wat De Unie voor haar leden kan betekenen.

Jij en je collega’s zijn van harte welkom in de online bijeenkomst. De bijeenkomst vindt plaats op:

Donderdag 24 augustus 2023
Aanvang: 13:30 uur
Online via MS-Teams

De leden hebben de link om deel te kunnen nemen inmiddels ontvangen.

Vragen of opmerkingen?

Zijn er vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht. Neem dan contact op met de belangenbehartiger, Hans Korver via hans.korver@unie.nl of op 06-52522073.

 

Gerelateerde berichten

Shell: Arbeidsvoorwaarden-diner

Onlangs hebben we de leden uitgenodigd om in gesprek te gaan met onze voorzitter en onze arbeidsvoorwaardencoördinator over de arbeidsvoorwaarden….

Word gratis lid