De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Shell: Deadline Shell-actie verlengd tot en met 30 september 2023!

25 augustus 2023
Shell Vakbond De Unie

Ben je buiten-cao-er en nog geen betalend lid van De Unie? Of ken je een collega die nog geen betalend lid is? We hebben de deadline om je aan te melden voor de speciale actie verlengd naar 30 september 2023!

Dit is onze speciale actie

Voor De Unie is het van belang dat we voor voldoende betalende leden bij Shell de belangen kunnen behartigen. Alleen als we ons breed organiseren, kunnen we indruk maken op jouw werkgever om echt in gesprek te gaan over de arbeidsvoorwaarden van de buiten-cao-ers. Het aantal betalende leden begint inmiddels te groeien. Maar om echt een vuist te maken tegen Shell, hebben we nog wel meer betalende leden nodig.

Ons aanbod:

  • Tot 1 oktober 2023 betaal je niets.
  • Daarna betaal je € 8,95 per maand. Op Werk jij bij Shell? – De Unie zie je wat je krijgt voor dit lidmaatschap.
  • Je lidmaatschap loopt automatisch af per 1 oktober 2024.
  • Om van dit aanbod gebruik te maken moet je je uiterlijk op 30 september 2023 hebben aangemeld als betalend lid via Werk jij bij Shell? – De Unie. Dat geldt als je nog geen lid bent van De Unie of als je nu gratis lid bent.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Hans Korver (belangenbehartiger) op. Hij is bereikbaar op hans.korver@unie.nl en op 06-5252 2073.

Gerelateerde berichten

Shell: Arbeidsvoorwaarden-diner

Onlangs hebben we de leden uitgenodigd om in gesprek te gaan met onze voorzitter en onze arbeidsvoorwaardencoördinator over de arbeidsvoorwaarden….

Word gratis lid