De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Refresco: Harmoniseren 2 cao’s

11 oktober 2023

Op maandag 9 oktober 2023 heeft De Unie met haar collega vakbonden aan tafel gezeten om een gesprek te voeren over het streven naar een cao voor alle werknemers van Refresco.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Momenteel heeft de locatie Bodegraven een eigen cao en vallen de overige locaties van Refresco onder de cao Drankenindustrie. Begin dit jaar is afgesproken om te kijken of dit anders kan.

Tijdens het eerste gesprek heeft de werkgever de context van de verschillende cao’s geschetst, zijn er uitgangspunten gedeeld voor een mogelijke gezamenlijke cao en is er ook gekeken naar de verschillen tussen de cao’s Bodegraven en Drankenindustrie.

Gerard van der Lit, de belangenbehartiger voor Refresco is dringend op zoek naar iemand die hem zou willen begeleiden bij dit overleg. Er is veel uit de verschillende cao’s te halen, maar niet alles. De inbreng van kennis uit het bedrijf zou zeer behulpzaam zijn om tot goede afspraken te komen. Mocht je hier interesse in hebben, bel of mail de belangenbehartiger Gerard van der Lit.

Contact

Zijn er vragen naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact op met de belangenbehartiger,  Gerard van der Lit via email gerard.van.der.lit@unie.nl of bel met 06-52522010.

Gerelateerde berichten

Drankindustrie: nieuwe update

Op dinsdag 31 mei 2022 hadden cao-partijen een bijeenkomst bij wijnimporteur en wijnproducent LFE in Maartensdijk. Daar spraken we over…

Word gratis lid