De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Philips: uitnodiging 3/4 ledenvergadering

21 april 2023

In ons vorige bericht hebben we gemeld dat we samen met de andere vakorganisaties een eindbod aan Philips hebben voorgelegd met de vraag hier uiterlijk vandaag, 21 april 2023 om 17:00 uur op te reageren. Philips heeft inmiddels laten weten dat zij niet zullen ingaan op ons eindbod. Dit betekent helaas dat wij op dit moment niet verder kunnen onderhandelen over een nieuwe Philips cao.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Tijd van praten is voorbij: daarom nu een ledenvergadering (3/4)

Zoals we eerder hebben aangekondigd, gaan we nu een ¾ ledenvergadering houden om met onze leden te overleggen, wat wij vanaf nu aan acties gaan houden om de werkgever alsnog te overtuigen tot een passende cao te komen.

Jouw aanwezigheid is vereist!

Voor het voeren van acties hebben wel de instemming van onze leden nodig. Minimaal ¼ van de leden moet bij deze vergadering aanwezig zijn, en ¾ van de aanwezige leden moet instemmen met het voeren van acties. We zullen tijdens de bijeenkomst over alle mogelijke actievormen met elkaar overleggen en een planning maken. Voordat wij acties voeren moeten wij ook eerst een juridisch ultimatum aan Philips stellen om haar alsnog de gelegenheid te geven in te gaan op onze eisen. Hierbij vallen we terug op onze oorspronkelijke voorstellenbrief.

Meld je nu meteen aan!

Uit praktische redenen willen we de ¾ ledenvergadering online houden zodat er zoveel mogelijk leden aan deel kunnen nemen. De leden hebben een uitnodiging ontvangen om komende woensdag 26 april om 16.00 uur deel te nemen aan de bijeenkomst.

Contact

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kun je contact met de belangenbehartiger Suat Koetloe opnemen via suat.koetloe@unie.nl of bel 06-5252 2061.

Gerelateerde berichten

Philips: Cao-onderhandelingstraject

Met verbazing en teleurstelling hebben de vakbonden kennisgenomen van het besluit van Philips om het cao-overleg op 29 mei jongstleden op…

Word gratis lid