De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Philips: Onderhandelingsresultaat cao

11 mei 2023
Philips High Tech Campus Eindhoven

Nadat wij een ultimatum hebben gesteld aan Philips, is Philips met een nieuw voorstel gekomen. Dat gaf ons de aanleiding om weer terug te gaan naar de onderhandelingstafel. Om die reden hebben we de geplande acties als werkonderbreking opgeschort. Afgelopen woensdag 10 mei hebben we formeel opnieuw constructief en heel intensief onderhandeld. Uiteindelijk heeft dat geleid tot een onderhandelingsresultaat.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf €0!

 

Lees hier het onderhandelingsresultaat en bestudeer deze goed. Via een online ledenvergadering zullen we de leden in de gelegenheid stellen om eventuele vragen met de belangenbehartiger te bespreken.

We hebben alvast een aantal hoofditems van dit resultaat via een video nader toegelicht. De video kun je hieronder bekijken:

Na de online ledenvergadering zullen we het resultaat met een neutraal advies aan de leden voorleggen. Hierin zullen we de leden een online stembiljet doen toekomen waarmee zij hun stem kunnen uitbrengen. Stemmen is alleen mogelijk als zij een Compleet of Extra lidmaatschap hebben. Leden die alleen als Light-lid staan ingeschreven bij ons kunnen aan deze vergadering deelnemen als zij hier het lidmaatschap in Compleet lidmaatschap omzetten. Daarna kunnen zij ook hun stem uitbrengen.

Dus, blijf onze nieuwsbrieven volgen en zorg dat je kunt deelnemen aan de online ledenvergadering om je vragen over de inhoud van het onderhandelingsresultaat te bespreken.

Er worden geen acties (werkonderbrekingen) meer gepland tot onze leden hun stem hebben uitgebracht.

Mocht je naar aanleiding hiervan vragen hebben dan kun je contact opnemen met de belangenbehartiger via e-mail suat.koetloe@unie.nl of door te bellen met 06-5252 2061.

Gerelateerde berichten

Philips: Cao-onderhandelingstraject

Met verbazing en teleurstelling hebben de vakbonden kennisgenomen van het besluit van Philips om het cao-overleg op 29 mei jongstleden op…

Word gratis lid