De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Philips ledenbijeenkomsten

05 januari 2023

In een eerder bericht zijn de leden op de hoogte gebracht van de laatste stand van zaken bij de onderhandelingen voor een nieuwe cao bij Philips. Ook is de mening van de leden hierover gevraagd. Daarop zijn veel reacties van onze leden ontvangen. Dank hiervoor! Uit deze reacties blijkt heel duidelijk dat de leden achter ons standpunt staan en de opstelling van de werkgever niet begrijpen. Om die reden hebben zij de huidige voorstellen van Philips dan ook afgekeurd.Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Philips? schrijf je gratis in!

Na overleg met de andere vakorganisaties hebben wij besloten om een viertal gezamenlijke ledenvergaderingen te organiseren om zo in overleg met de leden ons vervolgtraject te bepalen.

De ledenvergaderingen zullen plaatsvinden in de week van 9 tot 13 januari 2023:

Wil jij een uitnodiging ontvangen voor één van de (online) ledenbijeenkomsten? Meld je dan gratis aan als light-lid van De Unie en ontvang meteen de uitnodiging in jouw mailbox.

Graag zien we je op één van de informatie-bijeenkomsten.

Weet …..een cao is geen automatisme!

Gerelateerde berichten

Philips: Cao-onderhandelingstraject

Met verbazing en teleurstelling hebben de vakbonden kennisgenomen van het besluit van Philips om het cao-overleg op 29 mei jongstleden op…

Word gratis lid