De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Philips: Eerste cao-onderhandelingen

02 december 2022

Op 1 december 2022 hebben we voor de eerste keer met de werkgever overleg gevoerd over een nieuwe cao bij Philips.

 

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

 Tijdens deze bijeenkomst hebben de partijen eigen voorstellen voor een nieuwe cao nader toegelicht. Voor de zekerheid lees je hier onze voorstellen nog een keer. De voorstellen van de werkgever kun je hier lezen.

Het eerste overleg is in een constructieve sfeer verlopen. Onze eerste indruk op basis van de voorstellen van de werkgever is dat er een behoorlijke afstand is tussen wat de werkgever bereid is te doen en onze wensen. We hopen er tijdens de komende onderhandelingen uit te komen.

Op dinsdag 6 december 2022 zal de tweede ronde plaatsvinden waarin we verder gaan onderhandelen over de inhoud van de voorstellenbrieven.

Wil je op de hoogte worden gehouden over de verdere ontwikkelingen blijf onze nieuwsbrieven volgen in de komende weken. Laat onze nieuwsbrieven ook lezen door je collega’s die nog geen Unie-lid zijn. Met meer leden kunnen we meer bereiken!!

Zijn er naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen, neem dan contact met de belangenbehartiger Suat Koetloe op via suat.koetloe@unie.nl of bel naar 06-5252 2061.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Word gratis lid