De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

PGGM: Cao-overleg van start

27 september 2023

Het cao-overleg bij PGGM is op 25 september 2023 van start gegaan. In deze eerste bijeenkomst hebben wij onze voorstellen voor een nieuwe cao toegelicht. Deze voorstellen van De Unie tref je hier aan.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Zoals wij eerder heb geschreven zijn deze voorstellen gebaseerd op de uitkomsten van onze enquête; een enquête die in grote getale is ingevuld.

Zeer binnenkort zullen wij de leden uitnodigen voor een korte MS Teams meeting. Wij verwachten deze te houden op maandag 2 oktober om 10.00 uur. Noteer dat alvast in de agenda. Wij willen de leden dan kort bijpraten over het verloop van de eerste onderhandelingsronde. PGGM heeft een eerste reactie gegeven op onze voorstellen. Ook de voorstellen die PGGM zelf heeft ingediend, zullen wij kort aan de orde stellen.

De uitnodiging voor deze MS Teams meeting worden zo spoedig mogelijk verzonden.

Voor opmerkingen en vragen kun je altijd een mail ( jan.admiraal@unie.nl) sturen naar de belangenbehartiger Jan Admiraal.

Gerelateerde berichten

PGGM: Eindbod

Wij hebben de leden gevraagd om hun stem uit te brengen op het eindbod  cao 2024 PGGM. Dit eindbod kun…

PGGM: Cao

Op woensdag 15 november hadden we een ms-teams ledenvergadering van De Unie waarin ik het eindbod van PGGM heb toegelicht….

Word gratis lid