De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Overleg sociaal plan ONVZ

02 november 2020
Donker geklede mensen lopen door gebouw met veel ramen waar de zon op schijnt.

De Unie is door jouw werkgever uitgenodigd om te onderhandelen over het sociaal plan van ONVZ. Dit overleg start op donderdag 5 november. Het uitgangspunt van De Unie bij de aanvang van de onderhandelingen is dat wij het sociaal plan ongewijzigd willen voortzetten. Tenzij leden van De Unie ons verzoeken om onderdelen van het sociaal plan aan te passen. Het laatste sociaal plan dateert al weer van 2018, de looptijd van dit sociaal plan is inmiddels verstreken. Maar omdat ONVZ geen reorganisaties heeft gehad in 2020 was overleg over een nieuw sociaal plan niet eerder nodig.

Agenda

Behalve 5 november zijn ook onderhandelingen ingepland op 17 november en op 10 december 2020. We streven ernaar voor het eind van dit jaar een nieuw sociaal plan ONVZ af te sluiten. Onze leden ontvangen daarover regelmatig informatie, dus houd je mailbox in de gaten.

Ik ben benieuwd naar jouw mening over het sociaal plan van ONVZ.  Je kunt je reactie naar mij mailen of je kunt me bellen. Mijn gegevens tref je hieronder aan.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht of heb je informatie die je met De Unie wilt delen? Neem dan contact met mij op. Je kunt mij bereiken door een e-mail te sturen naar: inge.de.vries@unie.nl of te bellen naar: 06-5252 2 091.

Gerelateerde berichten

Zorgverzekeraars: Een update over pensioen

In deze bericht vind je een terugkoppeling van recente overleggen tussen zorgverzekeraars, vakorganisaties en pensioenfonds over een nieuwe pensioenregeling voor…

Word gratis lid