De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Overleg met UWV over nieuwe onderhandelingen?

19 juni 2024

De onderhandelingen voor de UWV-cao zitten momenteel in een impasse. De leden van De Unie hebben het in meerderheid afgewezen. De Unie en andere vakorganisaties en UWV willen een uitweg zoeken. Het doel is om een cao af te spreken, een cao die draagvlak onder de leden van vakorganisaties heeft.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Waarom is de cao afgewezen

We hebben een lijst van onderwerpen die het meest door leden worden genoemd als reden om het eindbod af te wijzen. Niet alle onderwerpen worden evenveel genoemd. We willen een goed beeld krijgen van wat echt belangrijk is voor de leden. Wat is voor jou belangrijk? Voor welk onderwerp moet De Unie zich hard maken?

Vul hier het formulier in, dit kan tot en met maandag 24 juni 13.00 uur.

 

Overleg UWV

Maandag 24 juni 2024 hebben we ’s avonds overleg met UWV. De Unie neemt de uitslag van deze uitvraag mee naar het overleg met het UWV. We bespreken met het UWV of en hoe we het cao-overleg weer kunnen oppakken.

Aandacht voor de cao

Wil jij dat jouw collega’s ook meepraten?

  • Laat dit bericht ook door medewerkers lezen die geen lid zijn van De Unie zodat zij  de enquête kunnen invullen.
  • Om aandacht voor de cao te vragen binnen UWV hebben we een volgende poster gemaakt. Help mee en hang de poster op op de locatie waar je werkt.
Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Contact

Heb je vragen over dit bericht? Neem dan contact op met de belangenbehartiger Inge de Vries. Dit kan door een e-mail te sturen naar: inge.de.vries@unie.nl

 

Gerelateerde berichten

UWV: teken de petitie!

Deze zomer vragen we de medewerkers van UWV om de petitie te tekenen. We willen dat zoveel mogelijk UWV medewerkers…

Word gratis lid