De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Oci: Cao 2024

05 oktober 2023

Op 31 december aanstaande eindigt de lopende de cao. Als het aan ons ligt is er helderheid over de afspraken in 2024 vóór 1 januari 2024.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Hoe gaat het met OCI?

Dat willen niet alleen aandeelhouders weten. Hoe OCI in Geleen het doet, is van belang voor alle stakeholders. En daarbij komt het personeel zeker niet op de laatste plaats. Gaat het beter of gaat het slechter in vergelijking met voorgaande jaren? Dat alles bepaalt de loonruimte, de ruimte om arbeidsvoorwaardelijke verbeteringen te realiseren en de ruimte om arbeidsvoorwaarden te optimaliseren.  Naast werkdruk, beheerst inflatie en krapte op de arbeidsmarkt nog steeds de agenda.

Uitnodiging

Wij nodigen de leden van OCI uit om de belangenbehartiger te voorzien van ideeën, suggesties en adviezen met betrekking tot wijzigingen / verbeteringen die je graag in de arbeidsvoorwaarden gerealiseerd zou willen zien. Waar ligt de prioriteit? Wat is belangrijk? Wat is de ondergrens en tot hoever wil je gaan? Waar moet het volgens jou in de aanstaande onderhandelingen over gaan? Waar liggen de accenten, wat is heilig en wat is bespreekbaar? Of praten we voor 2024 weer alleen over de loonsverhoging?                        

Mocht je vragen hebben over de onderhandelingen of je mening willen geven, neem dan contact op met de belangenbehartiger, John Kapteijn, via email john.kapteijn@unie.nl of bel 06-5252 2067.

Gerelateerde berichten

OCI: cao 2024

Op dinsdag 11 juni hebben onze leden, bij meerderheid, zich VOOR acceptatie van de afspraken in het verbeterde eindbod van…

OCI: Eindbod

Ruim 6 maanden na ronde I is het dinsdag 14 mei niet gelukt om met OCI tot een onderhandelingsresultaat te…

Word gratis lid