De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Nouryon: cao 2024/2025

12 februari 2024

Van de uitgebrachte stemmen bij De Unie heeft bijna 90% ingestemd met het resultaat CAO Nouryon 2024/2025.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Dat betekent dat de cao door De Unie is aangenomen en Nouryon kan overgaan tot het verwerken van de gemaakte afspraken in het sociaal plan en de cao. Ook een meerderheid van de leden bij CNV Vakmensen en de FNV hebben ingestemd.

Onze belangenbehartiger, Jan Admiraal, heeft Nouryon deze uitslag laten weten. Ook heeft hij Nouryon laten weten in gesprek te willen over de ontwikkeling van de arbeidsvoorwaarden (waaronder inkomen) van de medewerkers in de schalen MM5 en MM6. Aanleiding is een aantal e-mails die wij van leden van De Unie hierover hebben ontvangen.

En verder

Met Nouryon is er afgesproken dat er binnenkort een aparte online bijeenkomst wordt georganiseerd om onze leden nader te informeren over de wijzigingen in de aanvullingen na twee jaar ziekte. Denk hierbij aan het arbeidsongeschiktheidspensioen, dat weggaat bij het pensioenfonds en door de werkgevers verzekerd gaat worden. Onze leden ontvangen hier te zijner tijd een uitnodiging voor.

Contact?

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze belangenbehartiger via jan.admiraal@unie.nl.

Gerelateerde berichten

Nouryon: stemmen over de nieuwe cao

Vorige week en op 22 januari 2024 hebben wij in een viertal informatiebijeenkomsten het cao-onderhandelingsresultaat Nouryon van 12 december nader toegelicht….

Word gratis lid