De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Nobian: Het Transitieplan pensioen is gereed.

30 april 2024

De leden hebben een uitnodiging ontvangen om hun stem uit te brengen over de afspraken die de drie vakbonden en de werkgevers (aangesloten bij het APF) met elkaar hebben gemaakt over de beoogde pensioentransitie per 1 januari 2026.

Als vakbond willen wij toestemming aan onze leden vragen om het transitieplan te mogen ondertekenen, om zodoende weer een stap voorwaarts te kunnen zetten naar het nieuwe pensioenstelsel. Wij begrijpen dat het lastig is voor de leden om deze keuze te maken terwijl de individuele consequenties nog niet in beeld zijn. Maar dat is uiteraard de volgende stap.

De informatie over de pensioentransitie en over de gemaakte afspraken kun je lezen in twee bijlagen:

Wij leggen het transitieplan met een positief stemadvies aan de leden voor.

Contact

Heb je een vraag of opmerking over dit bericht? Neem dan contact op met de belangenbehartiger Jan Admiraal via jan.admiraal@unie.nl en/of telefonisch via 06-5252 2048. Heb je een individuele vraag of behoefte aan advies, neem dan contact op met ons Service Center via sc@unie.nl of telefonisch via 0345-851 963. We adviseren je graag!

 

Gerelateerde berichten

Nobian: nieuwe cao

Vorige week hebben wij in een 4-tal informatiebijeenkomsten het onderhandelingsresultaat van 13 december 2023 nader toegelicht. Een resultaat waarbij het…

Word gratis lid