De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

NN Group: Webinar 22 november 2022

15 november 2022

Op dinsdag 22 november om 15.00 – 15.30 uur wordt een webinar georganiseerd. In dit webinar praten we over werkdruk, werkgelegenheid en reorganisaties bij NN. Onderwerpen die veel medewerkers raken. Wil je het webinar bijwonen? Je vindt de link op SAM.

Jouw vragen

Heb jij vragen voor het webinar? Bijvoorbeeld:

  • Mijn werkdruk is onverminderd te hoog. Heeft NN beleid om de werkdruk redelijk te houden? Ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta.
  • NN is straks niet meer de grootste verzekeraar in Nederland. Heeft het gevolgen voor de werkgelegenheid als we geen marktleider meer zijn?
  • Op mijn afdeling wordt een reorganisatie doorgevoerd en ik word niet herplaatst. Hoe kan ik nagaan of ik terecht ben gepasseerd voor de nieuwe functies?

Maar misschien heb jij heel andere vragen bij het onderwerp werkdruk, werkgelegenheid en reorganisaties? Jouw vraag kun je vooraf insturen naar het e-mailadres: inge.de.vries@unie.nl Jouw vragen worden dan meegenomen naar het webinar.

Maand van de vakbond

Het webinar wordt georganiseerd in het kader van de maand van de vakbond. Tijdens de maand van de vakbond kunnen medewerkers die nog geen lid van een vakorganisatie zijn, op kosten van NN lid worden.  Meer leden helpt ons in 2023 een betere NN cao 2024 af te spreken. Lid worden kan hier.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht of heb je informatie die je mee wilt geven voor een volgend periodiek overleg. Neem dan contact op de belangenbehartiger Inge de Vries. Dit kan door een e-mail te sturen naar: inge.de.vries@unie.nl

 

Afdrukken

Gerelateerde berichten

Verslag webinar De Unie

De Unie overlegt met NN over de nieuwe cao. Deze onderhandelingen zijn in een eindfase. Na de onderhandelingen van 14…

Word gratis lid