De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

NN Group: Petitie sociaal plan vergelijking

18 november 2021

Op verzoek van verschillende leden heb ik, belangenbehartiger Inge de Vries, een vergelijking gemaakt tussen het sociaal plan NN en andere sociaal plannen in de sector. De vergelijking kun je hier lezen. De conclusie van De Unie is dat NN een goed sociaal plan heeft. Het behoort tot de betere sociale plannen in de sector. Voor veel medewerkers is dit een belangrijke arbeidsvoorwaarde omdat het gerust stelt. Als je boventallig wordt bij NN dan kun je aanspraak maken op een ruime vergoeding waardoor je de tijd naar een nieuwe baan kunt helpen overbruggen.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Het sociaal plan is een belangrijk onderdeel van de cao-onderhandelingen en staat ook centraal in onze petitie.

Petitie NN Group 2021 oktober

Wij vragen voor de cao-onderhandelingen van NN Group:

  • Een collectieve loonsverhoging, in lijn met de andere cao’s in de verzekeringsbranche en rekening houdend met de sterk afnemende koopkracht
  • Behoud van het sociaal plan op huidig niveau

Heb je de petitie nog niet ondertekend, dat kan hier. Benader ook je collega’s. We hebben NN gevraagd een afspraak in te plannen om de petitie te kunnen aanbieden.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact met mij op. Je kunt mij bereiken door een e-mail te sturen naar: inge.de.vries@unie.nl of bel mij via nummer 06-5252 2091.

Afdrukken

Gerelateerde berichten

NN Group: Cao-overleg uitgesteld

Op 27 november 2023 heb ik je geïnformeerd dat op 30 november de laatste cao-onderhandelingen bij NN worden gehouden. Helaas…

Verslag webinar De Unie

De Unie overlegt met NN over de nieuwe cao. Deze onderhandelingen zijn in een eindfase. Na de onderhandelingen van 14…

Word gratis lid