De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

NN Group: Cao-onderhandelingen

16 mei 2023

De NN-cao expireert 31 december 2023 van dit jaar. Het onderhandelingsteam van De Unie wil de onderhandelingen zorgvuldig voorbereiden. De voorbereiding start met het ophalen van informatie bij de leden. En omdat de cao voor alle medewerkers van NN van belang is, vragen we je om dit bericht ook door te sturen naar je collega’s bij NN Group.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf €0!

 

Enquête

Het ophalen van informatie bij de leden begint met een relevantie- en tevredenheidsonderzoek. Hoe tevreden ben jij met de huidige cao? En we onderzoeken of je de rechten uit de cao ook daadwerkelijk gebruikt. Met dit onderzoek hopen we inzicht te krijgen welke bestaande cao-afspraken we moeten verbeteren. Ook willen we duidelijkheid verkrijgen of er cao-bepalingen zijn die voor de NN-medewerkers niet meer relevant zijn. Vanwege de omvang en complexiteit van de cao hebben we niet alle hoofdstukken verwerkt in deze enquête.

In het tweede deel van het onderzoek willen we met de medewerkers in gesprek gaan over de verwachtingen voor deze cao-onderhandelingen. Hierover worden jullie later geïnformeerd.

Je kunt deze enquête hier in te vullen. Dit kan tot en met maandag 29 mei 2023. En je hoeft dus geen lid te zijn van De Unie!

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact op met belangenbehartiger Inge de Vries door een e-mail te sturen naar: inge.de.vries@unie.nl

Gerelateerde berichten

NN Group

NN Group: uitslag stemming cao

De leden van De Unie hebben in meerderheid ingestemd met het eindbod dat NN op 6 december 2023 heeft uitgebracht….

Word gratis lid