De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

NN Group: Cao 2021-2023 akkoord

17 juni 2022

Na overleg met NN en De Unie hebben de andere vakorganisaties besloten om de nieuwe cao voor NN te ondertekenen. De Unie had al eerder formeel aan werkgever en andere vakorganisaties laten weten dat wat ons betreft een cao tot stand was gekomen.

Schrijf je nu gratis in en ontvang onze NN-updates altijd direct in je mail!

Er is niet opnieuw onderhandeld. Partijen hebben afgesproken om voor 2024 de gemaakte en ingevoerde pensioenafspraken te evalueren. De vraagtekens die aanvankelijk waren gesteld bij de juridische juistheid van de pensioenafspraken zijn ingetrokken door de andere vakorganisaties.

Eerder heb ik, Inge de Vries (belangenbehartiger), de medewerkers gevraagd om geduld te hebben, en dat zal niet prettig zijn geweest. Dank voor het getoonde geduld. Ik wil benadrukken dat De Unie er bewust voor gekozen heeft om de andere vakorganisaties de tijd te geven om de vragen te stellen die men had. Door onze constructieve houding bleven wij ook betrokken bij het vinden van een oplossing en heeft De Unie actief mee kunnen werken aan de uiteindelijke totstandkoming van de cao met alle partijen. Uiteraard ben ik blij dat de cao nu, zonder verdere discussie, geformaliseerd wordt.

Schrijf je nu gratis in en ontvang onze NN-updates altijd direct in je mail!

De eerste effecten die je zult merken is een verhoging van de salarissen en salarisschalen met 3% (voor zover je salaris lager is dan of gelijk is aan het relevante schaalmaximum). Ook de éénmalige uitkering zal in juli 2022 worden uitgekeerd.

Contact

Zijn er vragen naar aanleiding van dit berichtNeem dan contact met mij op. Dit kan door een e-mail te sturen naar inge.de.vries@unie.nl of te bellen met 06- 5252 2091.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

NN Group: Cao-overleg uitgesteld

Op 27 november 2023 heb ik je geïnformeerd dat op 30 november de laatste cao-onderhandelingen bij NN worden gehouden. Helaas…

Verslag webinar De Unie

De Unie overlegt met NN over de nieuwe cao. Deze onderhandelingen zijn in een eindfase. Na de onderhandelingen van 14…

Word gratis lid