De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

MN: Steun de OR-kandidaten van De Unie

03 april 2020

Het zijn bijzondere tijden waarin we ons sinds enkele weken bevinden. Niettemin gaan een aantal zaken zo goed als het kan ‘gewoon’ door:

Verkiezingen voor de ondernemingsraad van MN

(van maandag 6 april tot en met donderdag 9 april 2020)

Een nieuwe OR die de medewerkers gaat vertegenwoordigen. Zeer belangrijk als we terugkijken naar de afgelopen jaren en vooruitkijken naar de komende jaren. Daarom ben ik, belangenbehartiger Han ter Halle, erg blij met de vier Unie-leden die kandidaat zijn voor de nieuwe OR. Ik hoop en reken erop dat zij de stem krijgen. De keuze is aan de medewerkers!

Onderstaand de kandidaten:

  • Pieter Verheggen
  • Bianca Vink
  • Renske Biezeveld
  • Wim Kuiper

Onderhandelingen over nieuwe cao en sociaal plan

Op woensdag 1 april zijn de onderhandelingen via Skype hervat.

Het is al een erg lang traject aan het worden maar we hebben nu flinke stappen gezet en van mijn kant is er een voorzichtig optimisme. Er zijn nog enkele harde noten te kraken dat wel. Daarover ga ik in gesprek met onze kaderleden. We houden vooral vol omdat er voor de medewerkers grote belangen op het spel staan. Op woensdag 22 april 2020 worden de onderhandelingen voortgezet en dat wordt een cruciale dag!

Corona-virus

Wij zijn op de hoogte van de maatregelen die bij MN zijn getroffen. Inmiddels werken de meeste collega’s thuis. Voor informatie over Corona vanuit De Unie verwijzen wij je naar onze speciale website: https://www.unie.nl/corona-nieuws. Daarnaast heeft De Unie een specialistenteam opgezet voor als je vragen en/of advies nodig hebt: (sc@unie.nl en 0345-851 963).

Bovenstaande link kan je binnen de eigen organisatie en binnen het eigen (zakelijke en privé) social netwerk (FacebookLinkedInTwitterInstagram, et cetera) delen.

Contact

Zijn er vragen neem dan contact met de belangenbehartiger op via e-mail han.ter.halle@unie.nl of bel 06-5252 2086.

 

[print_link]

Word gratis lid