De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Cao-onderhandelingen gestart

11 oktober 2023

Zoals ook al op MN intranet is gepubliceerd, is op maandag 9 oktober het cao overleg gestart om te komen tot een cao voor het jaar 2024. Ook De Unie is partij bij dit overleg. Wij worden hierin ondersteund door een kaderlid dat werkzaam is bij MN. Ook de ondernemingsraad is als toehoorder aanwezig bij de gesprekken.

WORD LID

Het eerste overleg stond in het teken van de ontwikkelingen bij MN en hebben we afspraken gemaakt hoe de onderhandelingen verder ingericht gaan worden. Het eerste inhoudelijke overleg staat gepland op maandag 16 oktober. Daarna volgen er nog 2 afspraken.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van de onderhandelingen? Sluit je dan aan bij De Unie. Jij ontvangt dan altijd het laatste nieuws de cao onderhandelingen in jouw e-mail. Ben je al lid? Dan ontvang je de informatie uiteraard ook in jouw e-mail.

Gratis lidmaatschap

Wist je dat jij je contributie van De Unie kan declareren bij MN? Wij verzenden ieder jaar in oktober de jaaropgaaf van je contributie. Die jaaropgaaf kan je indienen en vervolgens betaalt MN je jaarcontributie direct terug. Zo ben je gratis compleet lid van De Unie!

WORD LID

Gerelateerde berichten

MN: Uitslag stemming cao 2024

Tot en met donderdag 11 januari kon er gestemd worden over het eindbod dat MN op tafel heeft gelegd. De…

MN: Eindbod cao verhoogd

De werkgever heeft het eindbod verhoogd met een half procent op het structurele loon. Dat vraagt om een verklaring die…

Word gratis lid