De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

MITT: Update over de cao-onderhandelingen

15 februari 2023

Dinsdag 14 februari 2023 hebben de vakorganisaties en werkgevers in de MITT uitgebreid gesproken over de twee belangrijkste punten, namelijk het loon en het generatiepact. Helaas zijn we er met elkaar niet uitgekomen. Er stonden ook nog andere meer juridische cao-punten op de agenda, maar daar hebben we niet veel tijd meer aan besteed. We gaan onderzoeken of er nog mogelijkheden zijn om het overleg te vervolgen. Dit betekent dat er nu geen concrete datum of actie genoemd kan worden. Zodra die er wel is, ontvang je daar uiteraard weer bericht over.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Contact

Voor vragen of opmerkingen neem dan contact op met de belangenbehartiger Emanuel Geurts via 06-5252 2074 of via  emanuel.geurts@unie.nl. Voor individueel advies kan je contact opnemen met de collega’s van de afdeling Service Center via 0345-851 963, via email sc@unie.nl of de chatfunctie op www.unie.nl. We helpen je graag!

 

Gerelateerde berichten

MITT: Een nieuw eindbod

In dit bericht informeren wij je over de nieuwe uitkomst van de cao-onderhandelingen MITT.   Cao-onderhandelingen Een eerder eindbod van…

Word gratis lid