De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

MITT: Update over de cao en MOI

07 mei 2024

In dit bericht informeren wij je over de nieuwe datum voor de onderhandelingen cao MITT en de Job Reflector van MOI.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Cao MITT

Op maandag 19 februari 2024 hebben de vakorganisaties een eindbod van de werkgevers ontvangen over de cao MITT. Daarna liep de stemming over het eindbod tot en met woensdag 13 maart 2024. De uitslag van de stemming bij de vakorganisaties was verdeeld. Bij De Unie was deze positief maar bij de andere vakbonden was deze negatief. De werkgevers willen er met alle vakorganisaties uitkomen dus er is een nieuwe onderhandelingsronde gepland op vrijdag 24 mei 2024. Er is dus nog geen nieuwe cao MITT.

Job Reflector MOI

Hoe ervaar jij jouw werk? En waar wil jij het nu écht eens over hebben met de leidinggevende of collega’s? De Job Reflector brengt voor jou in beeld hoe jij jouw werk ervaart. Dat doet deze reflectie-tool aan de hand van 38 stellingen. Waar krijg jij energie van? En wat kost jouw energie?

De Job Reflector toetst het hele jaar door hoe jij jouw werk ervaart. Het persoonlijk dashboard laat per motivatie-item de actuele status, vooruit- en achteruitgang zien. De uitkomst van deze meting geeft aan wat relevante onderwerpen voor jouw reflectiegesprek zijn. Daarmee is de Job Reflector een praktische gesprekstool. Een account is kosteloos voor medewerkers en eenvoudig aan te vragen. Stuur een mail naar Simone van der Heijdt via info@ikbenmoi.nl en het komt goed.

Contact

Als je wilt reageren op dit bericht of contact met de belangenbehartiger Emanuel Geurts wilt hebben over een collectieve zaak, dan kan je hem bereiken via emanuel.geurts@unie.nl of via 06-5252 2074. Voor individueel advies kan je contact opnemen met de afdeling Service Center via 0345-851 963, via email sc@unie.nl of de chatfunctie op www.unie.nl.

 

Gerelateerde berichten

MITT: Een nieuw eindbod

In dit bericht informeren wij je over de nieuwe uitkomst van de cao-onderhandelingen MITT.   Cao-onderhandelingen Een eerder eindbod van…

Word gratis lid