De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

MITT: Nieuwe ronde cao-onderhandelingen

02 maart 2023

In dit bericht informeer ik, Emanuel Geurts, je over de nieuwe datum van de komende onderhandelingsronde voor de cao MITT en doe ik een oproep om lid te worden van de MITT Klachtencommissie.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in!

 

Onderhandelingen cao MITT

Zoals je weet zijn cao-partijen over de twee belangrijkste punten, namelijk het loon en het generatiepact, er op 14 februari niet uitgekomen met elkaar. Onduidelijk was of en wanneer we een vervolg zouden plannen. Nu is er een datum gevonden en hebben we maandag 3 april om de onderhandelingen voort te zetten. Daarna krijg je weer bericht van me over hoe dit is verlopen.

Vacature leden Klachtencommissie (op afroep)

Voor de Klachtencommissie Ongewenste Omgangsvormen voor de Mode-, Interieur-, Tapijt- en Textielindustrie (MITT) zijn we per direct op zoek naar twee commissieleden. Samen met de onafhankelijke voorzitter behandel jij klachten en neem je deel aan zittingen. Nieuwsgierig? Het volledige profiel vind je hier. Heb je interesse om hieraan deel te nemen of ken je iemand in je netwerk? Laat het dan weten. Stuur hiervoor een mailtje naar Nabila Nachit via nachit@mitt.nl.

Contact

Als je wilt reageren op deze nieuwsbrief of contact wil hebben, dan kan je me bereiken via 06-5252 2074 of via emanuel.geurts@unie.nl. Voor individueel advies kan je contact opnemen met mijn collega’s van de afdeling Service Center via 0345-851 963, via email sc@unie.nl of de chatfunctie op www.unie.nl. We helpen je graag!

Gerelateerde berichten

MITT: Van alles wat

Met dit bericht informeer ik je over de komende onderhandelingsronde voor de cao MITT, pensioenontwikkelingen, MOI-kalender en de pilot arbeidsmarktcommunicatie.  …

Word gratis lid