De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

MITT: Cao-onderhandelingen

06 oktober 2022
MITT

In deze nieuwsbrief informeer ik, belangenbehartiger Emanuel Geurts, je over de onderhandelingen en wijziging in de ontwikkelkalender.

 

 

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Onderhandelingen cao MITT

Op 4 oktober zouden de onderhandelingen starten voor een nieuwe cao in de MITT. Helaas is er door ziekte aan vakbondszijde besloten om de eerste ronde te verplaatsen naar een latere datum. In ieder geval blijven 22 november 2022 en 12 december staan als onderhandeldagen. We zijn nog op zoek naar één of meerdere data en hebben die nog niet bepaald. Wordt dus nog vervolgd.

Dank voor de gegeven input voor de nieuwe cao inclusief generatiepact en loonsverhoging. De inzetbrief ontvang je zodra we de eerste ronde hebben. Dit is uiterlijk de 22e november aanstaande. Mocht je ons nog zaken willen meegeven, dan kan dat via emanuel.geurts@unie.nl.

Ik ben moi

Sociale partners in de MITT hebben de afgelopen jaren geïnvesteerd in jouw persoonlijke ontwikkeling op velerlei terreinen. Op de website www.ikbenmoi.nl vind je ons brede aanbod op het gebied van gezondheid, financiën en leren & ontwikkelen. De online workshop over ongewenste omgangsvormen is op verzoek verplaatst naar woensdagavond 2 november aanstaande van 19.30-20.30 uur (anoniem deelnemen is mogelijk). Meer hierover lees je op https://www.ikbenmoi.nl/fit-en-minder-stress/motivatie-focus-en-stressreductie/Ongewenste-Omgangsvormen-Hoe-ermee-om-te-gaan.

Contact

Als je wilt reageren op deze nieuwsbrief of contact wil hebben over een collectieve zaak, dan kan je me bereiken via emanuel.geurts@unie.nl en via 06-5252 2074. Voor individueel advies kan je contact opnemen met mijn collega’s van de afdeling Service Center via 0345-851 963, via email sc@unie.nl of de chatfunctie op www.unie.nl.

 

[print_link]

 

Gerelateerde berichten

Retail Non Food: Cao

Vorige week hebben wij je laten weten dat ruim 2 maanden informeel overleg met werkgevers helaas geen cao heeft opgeleverd….

Retail: Geen nieuwe cao

Per 1 januari 2024 is er geen nieuwe cao voor de retail. Deze week werd duidelijk dat er met de…

Word gratis lid