De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

MITT: cao 2023

03 mei 2023
MITT

Eerder zijn de leden geïnformeerd over het bereikte onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao MITT per 1 januari 2023 en er is hun mening hierover gevraagd. De uitslag van de stemming is nu bekend. Verder nog wat informatie over de lopende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via MOI!

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Uitslag stemming en vervolg

De leden van De Unie hebben zich in zeer ruime mate vóór het bereikte resultaat uitgesproken. Ook bij de leden van de andere vakorganisaties is er instemming. Heel praktisch betekent dit dat de collectieve loonsverhogingen (voor zover ze niet al waren toegekend) in mei met terugwerkende kracht kunnen worden gegeven. De gemaakte afspraken worden nu verwerkt in het nieuwe cao-boekje voor de MITT. Zodra het nieuwe cao-boekje 2023 klaar is, krijgen de leden deze digitaal toegestuurd. De verwachting is rond mei.

MOI!

In april heeft het secretariaat van MOI! per post een informatiepakket gestuurd naar alle werkgevers met personeel in de MITT met de bedoeling om dit bekend te maken in het bedrijf. Daarin onder andere de routekaart en de ontwikkelkalender voor de komende periode tot aan de zomer. Voor meer informatie over MOI! kan je natuurlijk altijd terecht op de website www.ikbenmoi.nl.

Contact

Als je wilt reageren op dit bericht of contact wil hebben over een collectieve zaak, dan kan je de belangenbehartiger Emanuel Geurts bereiken via emanuel.geurts@unie.nl. Voor individueel advies kan je contact opnemen met de afdeling Service Center via 0345-851 963, via email sc@unie.nl of de chatfunctie op www.unie.nl.

 

Gerelateerde berichten

MITT

MITT: Van alles wat

In dit bericht komt van alles aan bod namelijk cao, generatiepact, werkstress, jaarlijkse gesprekken, pensioen en MOI.   Cao MITT…

MITT

MITT: Cao-onderhandelingen

Met dit bericht informeren wij je over de cao-onderhandelingen MITT van 7 november 2023.   2e ronde cao-onderhandelingen De tweede ronde…

Word gratis lid