De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

MITT: cao 2023

03 mei 2023
MITT

Eerder zijn de leden geïnformeerd over het bereikte onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao MITT per 1 januari 2023 en er is hun mening hierover gevraagd. De uitslag van de stemming is nu bekend. Verder nog wat informatie over de lopende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via MOI!

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in!

 

Uitslag stemming en vervolg

De leden van De Unie hebben zich in zeer ruime mate vóór het bereikte resultaat uitgesproken. Ook bij de leden van de andere vakorganisaties is er instemming. Heel praktisch betekent dit dat de collectieve loonsverhogingen (voor zover ze niet al waren toegekend) in mei met terugwerkende kracht kunnen worden gegeven. De gemaakte afspraken worden nu verwerkt in het nieuwe cao-boekje voor de MITT. Zodra het nieuwe cao-boekje 2023 klaar is, krijgen de leden deze digitaal toegestuurd. De verwachting is rond mei.

MOI!

In april heeft het secretariaat van MOI! per post een informatiepakket gestuurd naar alle werkgevers met personeel in de MITT met de bedoeling om dit bekend te maken in het bedrijf. Daarin onder andere de routekaart en de ontwikkelkalender voor de komende periode tot aan de zomer. Voor meer informatie over MOI! kan je natuurlijk altijd terecht op de website www.ikbenmoi.nl.

Contact

Als je wilt reageren op dit bericht of contact wil hebben over een collectieve zaak, dan kan je de belangenbehartiger Emanuel Geurts bereiken via emanuel.geurts@unie.nl. Voor individueel advies kan je contact opnemen met de afdeling Service Center via 0345-851 963, via email sc@unie.nl of de chatfunctie op www.unie.nl.

 

Gerelateerde berichten

MITT

MITT: Update pensioen

Met dit bericht informeren we je over pensioen en stemming over de nieuwe cao MITT.     Pensioen Nadat de…

MITT cao 2023

In dit bericht informeren wij  je over het onderhandelingsresultaat voor de cao MITT en vraag ik jouw stem erover. Verder…

Word gratis lid