De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Michelin: concept cao-voorstellen

08 maart 2024

Op basis van de input die medewerkers gaven op de personeel/ledenvergadering op 27 februari hebben wij de conceptvoorstellen opgesteld voor een nieuwe cao-Michelin.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

De eerste ronde van de cao-onderhandelingen vindt plaats op 20 maart. Lees hier de conceptvoorstellen. De leden hebben uitnodiging ontvangen om te reageren op onze voorstellenbrief. Daarna zullen wij onze voorstellen naar de werkgever sturen.

Laat dit bericht ook door je collega’s lezen die nog geen lid van De Unie zijn. En motiveer ze om zich aan te melden bij De Unie met een Compleet lidmaatschap en laat ze de toegevoegde waarde hiervan ervaren. Naast het stemmen over je cao kan je bij De Unie ook terecht met individuele vragen en voor ondersteuning met betrekking tot werk en inkomen. Stuur dit bericht daarom door naar je collega’s, aanmelden voor een lidmaatschap kan eenvoudig via deze link.

Contact

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact met de belangenbehartiger Suat Koetloe opnemen via suat.koetloe@unie.nl of op 06-5252 2061.

Gerelateerde berichten

Word gratis lid