De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Metelektro: Vergroot gratis je vakmanschap in de metaal

10 april 2020

Al honderden technische bedrijven maken gebruik van het online leerplatform oZone. Dit platform is mede mogelijk gemaakt door De Unie, andere vakbonden en door de werkgeversorganisaties in de techniek.

Naast eigen leercontent van bedrijven, is er een bibliotheek met meer dan 90 up-to-date onderwerpen die gaan over het ontwikkelen van (technisch) vakmanschap. Niet alleen wordt er aandacht besteed aan techniek maar ook andere onderwerpen zoals HR, kwaliteit, veiligheid enzovoorts komen aan bod.

De bibliotheek van oZone is vanaf heden opengesteld voor iedereen. Zeker in deze onzekere tijden waar veel mensen thuis zitten, is het belangrijk om inhoudelijke ontwikkeling door te zetten.

Ook dit is weer een uitgelezen mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op jouw eigen en andere vakgebieden! Zeker in deze onzekere tijden biedt dit de mogelijkheid om te werken aan jouw verdere ontwikkeling.

Wil meer weten over oZone, dan kun je je aanmelden (www.ozone.nl).

Uiteraard staan de loopbaanadviseurs van De Unie ook nog steeds (digitaal) voor je klaar! Jij kunt nog steeds gebruik maken van het gratis loopbaanadvies via De Unie. Dit loopbaanadvies kan nu volledig digitaal!

Meer informatie hierover vind je op de website van Unie Consultancy.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Metalektro: Nieuwe cao een feit!

De uitslag van de ledenstemming is met bijna 90% voorstemmers overweldigend positief. Doordat ook de FME en andere vakbonden een…

Word gratis lid