De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Metaal en Techniek: Update acties

19 april 2024

Onlangs hebben we de leden geïnformeerd over de eerste stakingsactie in de sector Metaal en Techniek in Leeuwarden. Deze stakingsactie is eigenlijk bedoeld voor de leden die werken in de regio Friesland. Er komen zeker meer stakingsacties in verschillende regio’s in de komende weken. Kort voor deze acties die zullen plaatsvinden, krijgen de leden van ons concrete informatie over de datum en locatie van waar zij zich moeten melden.

Word nu lid van De Unie en doe mee!

 

Houd de mailbox en onze website in de gaten. Alle actuele informatie over het actietraject zal daar terug te vinden zijn.

Whatsapp     

Altijd als eerste op de hoogte! Meld je direct aan voor ons whatsapp-kanaal “De Unie voor Metaal & Techniek”, dan houden we je ook via deze weg direct op de hoogte van het laatste nieuws. Aanmelden is heel makkelijk via deze link.

We zien en spreken je graag op één van deze dagen tijdens één van de acties in de komende weken.

UnieCast

Bekijk of beluister ook de laatste UnieCast waarin Suat Koetloe en Peter Werger terugkijken op de onderhandelingen en vooruitblikken op de komende periode.

Als je de video hierboven niet kunt bekijken klik dan hier

Contact

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met de belangenbehartigers, Suat Koetloe, via email suat.koetloe@unie.nl of bel naar 06-5252 2061 of met Peter Werger, via email Peter.Werger@unie.nl of bel naar 06-5252 2089.

Gerelateerde berichten

Word gratis lid