De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Metaal en Techniek: reactie op uitnodiging werkgevers Metaal en techniek

03 juli 2024

Op maandag 2 juli werden wij verrast met een uitnodiging van de werkgevers van Metaal en Techniek met het verzoek om de onderhandelingen te hervatten. Bij de uitnodiging hebben de werkgevers een “verbeterd” voorstel ingediend, je kunt het hier lezen.

 

Word nu lid van De Unie en doe mee!

 

Volgens de werkgevers zou er nog wat ruimte zitten om weer te kunnen onderhandelen over een nieuwe cao. Na het bestuderen hiervan zijn er wat vragen bij ons of het hier daadwerkelijk over een verbetering van de voorstellen gaat ten opzichte van wat er al lag op de onderhandelingstafel en wat wij in ons ultimatum hebben gesteld.

Daarom hebben wij, de werkgevers, via het bijgaande persbericht laten weten dat wij graag op korte termijn een toelichting willen hebben over de voorstellen. We hopen dat het deze week nog kan plaatsvinden, omdat het daarna nog lastiger wordt vanwege de vakantieperiode.

Mocht het ons lukken om deze week nog een toelichting van de werkgevers te krijgen, dan zullen we onze leden direct daarna op de hoogte brengen over de uitkomst hiervan.

Blijf onze nieuwsbrieven en website volgen voor de laatste ontwikkelingen in de sector. Laat dit ook door je collega’s in de Metaal en Techniek lezen die nog geen lid zijn van De Unie. Zij kunnen ook lid worden en zo op de hoogte blijven van de verdere ontwikkelingen. Lid worden is eenvoudig door hier te klikken.

Contact

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met de belangenbehartigers, Suat Koetloe, via email suat.koetloe@unie.nl of bel naar 06-5252 2061 of met Peter Werger, via email peter.werger@unie.nl of bel naar 06-5252 2089.

 

 

Gerelateerde berichten

Word gratis lid