De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Metaal en Techniek: laatste stand van zaken cao

05 juli 2024

Op 27 en 28 juni 2024 hebben we samen door heel Nederland acties gevoerd voor een goede cao in de Metaal & Techniek. Door alle inzet, betrokkenheid en steun hebben de werkgevers een nieuw en verbeterd voorstel gedaan. Inmiddels hebben we van de werkgevers uitleg gekregen over dit voorstel.

Word nu lid van De Unie en doe mee!


Verder met verkennen

Hoewel het voorstel nog niet met luid gejuich is ontvangen, zien we wel ruimte voor verdere verkenning.  Dat gaan we de komende periode dus ook doen.

Vooruitgang, maar zeker geen akkoord

We willen laten weten dat we nog steeds bezig zijn om tot een goede cao te komen. Er ligt zeker nog géén definitief akkoord. Wél zien we vooruitgang. Onze inzet is duidelijk. We blijven ervoor gaan om een resultaat te bereiken dat recht doet aan alle eisen. Wij maken in dit proces zorgvuldige afwegingen. Iedere stap bekijken we nauwkeurig.

Blijf op de hoogte

We blijven ons inzetten voor een goede cao en houden onze leden op de hoogte van de ontwikkelingen. Houd daarom je e-mail, onze website en social mediakanalen goed in de gaten voor updates en informatie over de vervolgstappen.

Samen staan we sterk

Alleen samen kunnen we zorgen voor een cao die recht doet aan ons allemaal. De inzet in de strijd die we voeren en laten zien, is belangrijk. Dat maakt ons sterk aan de onderhandelingstafel. Deel dit bericht met je collega’s, ook als ze (nog) geen lid zijn van De Unie. Hoe meer leden zich inzetten, hoe sterker we staan. Nodig daarom je collega uit om ook lid te worden van De Unie. Dat kan heel eenvoudig door hier te klikken. Daar worden jullie allebei beter!

Contact

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met de belangenbehartigers, Suat Koetloe, via email suat.koetloe@unie.nl of bel naar 06-5252 2061. Of neem contact op met Peter Werger, via email peter.werger@unie.nl of bel naar 06-5252 2089.

 

 

Gerelateerde berichten

Word gratis lid