De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Metaal en Techniek: hier voeren we actie!

14 juni 2024

Helaas gaan de aangekondigde stakingsacties door. De werkgevers willen nog steeds niet terug naar de onderhandelingstafel.  Het is onbegrijpelijk dat zij niet willen ingaan op onze voorstellen en vasthouden aan hun slechte eigen voorstellen over onderwerpen zoals loonsverhoging, RVU en seniorendagen.

Word nu lid van De Unie en doe mee!

 

Hier voeren wij de komende tijd actie:

  • Donderdag 27 juni 2024

Het werk wordt neergelegd voor 48 uur!

Werk, woon of ben je in de buurt van regio’s of plaatsen en wil je meedoen aan deze stakingsactie? Meld je dan meteen aan op de plaats van de bijeenkomst in je regio.

Stakingsuitkering

Zoals je weet kunnen leden met een Compleet lidmaatschap een stakingsuitkering ontvangen van De Unie. Ook kunnen deze leden stemmen over een mogelijk te bereiken resultaat voor jouw cao.

Wil jij ook een stakingsuitkering en wil je ook meestemmen? Geen probleem; meld je aan via deze link.  Per direct heb je dus recht op uitbetaling van een stakingsuitkering.

Word nu lid van De Unie en doe mee!

 

Wil je liever niet staken, maar wel je solidariteit uiten en bijvoorbeeld op je vrije dag steun komen betuigen? Vul dan de solidariteitsverklaring in en neem deze mee. Je kunt dit formulier hier vinden.

Ploegendienst

Werk je in ploegendienst, staak dan de dienst die begint of eindigt tijdens de actiedag. Alleen samen regelen we een goede cao Metaal & Techniek. We rekenen op jou en je collega’s.

Whatsapp  

Altijd als eerste op de hoogte! Meld je direct aan voor ons whatsapp-kanaal “De Unie voor Metaal & Techniek”, dan houden wij je ook via deze weg direct op de hoogte van het laatste nieuws. Aanmelden is heel makkelijk via deze link.

Contact

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met de belangenbehartigers, Suat Koetloe, via email suat.koetloe@unie.nl of bel naar 06-5252 2061 of met Peter Werger, via email peter.werger@unie.nl of bel naar 06-5252 2089.

 

 

Gerelateerde berichten

Word gratis lid