De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Maersk Line Netherlands: ledenvergadering

15 mei 2023

Onlangs hebben de leden via de werkgever een bericht ontvangen namens De Unie en de werkgever met een update over het DigiC-proces ter voorbereiding op de cao-onderhandelingen.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

De panelsessies zijn afgerond en hebben veel waardevolle informatie opgeleverd. Het onderzoeksbureau InnerVoice werkt momenteel aan de vertaling van deze gesprekken naar een vragenlijst voor alle medewerkers, welke volgens planning eind mei/begin juni 2023 zal worden verstuurd.

Omdat wij het belangrijk vinden om regelmatig met jullie in verbinding te blijven over de voortgang nodigen we jullie uit voor een overleg. Tijdens het overleg kunnen we stil staan bij het proces en de bevindingen tot nu toe, maar is er ook ruimte om van gedachte te wisselen over wat jullie bezighoudt. Dat helpt ons om straks in de onderhandelingen nog beter voorbereid namens de werknemers op te kunnen treden.

Het overleg staat gepland op 24 mei 2023 van 16.00 uur-17.00 uur. Wil je je inschrijven voor dit overleg, dan kun je je hier opgeven. Meld je vóór 22 mei aan. Er wordt een teamsuitnodiging gestuurd naar de aanmelders.

Heb je geen behoefte aan overleg of ben je verhinderd, maar heb je wel een vraag, voel je vrij om dan contact op te nemen met de belangenbehartiger Jan Admiraal via jan.admiraal@unie.nl

Gerelateerde berichten

Maersk Line: Cao-resultaat

Wij hebben met Maersk twee gesprekken gevoerd over de nieuwe cao. Die cao moet ingaan, met terugwerkende kracht, op 1…

Word gratis lid