De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Maersk: aanmelden panelgesprekken

18 april 2023

Zoals bekend bereiden De Unie en Maersk Line Netherlands de gesprekken over een nieuwe moderne cao voor. Om te komen tot deze nieuwe cao wordt het zogenaamde DigiC proces doorlopen. DigiC is een eigentijdse manier om tot een passende en gedragen cao te komen. De Unie werkt al een aantal jaar, aan steeds meer cao-tafels, met dit model. Voor meer informatie zie: www.digic.nl

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Panelgesprekken

Onderdeel van de DigiC methodiek vormen de panelgesprekken met werknemers.  De leden werkzaam bij Maersk Line Netherlands hebben hiervoor al eerder een uitnodiging ontvangen. Heb je je hiervoor al aangemeld? Wil jij alsnog ook deelnemen aan een panelgesprek? We hebben van het onderzoeksbureau Innervoice begrepen dat er nog enkele plekken beschikbaar zijn op de komende data:

* maandag 24 april om 11:00 uur
* maandag 24 april  om 13:30 uur
* woensdag 26 april om 9:00 uur
* woensdag 26 april om 11:00 uur

Aanmelden voor de panelgesprekken kan hier.

Ben je lid van de OR? Dan heb je al deel kunnen nemen aan het speciale OR-panel.

Als lid van De Unie geniet je van vele voordelen. Het deelnemen aan het DigiC traject (waaronder in deze panels) is echter ook voor de collega’s die geen lid zijn van De Unie of een andere vakbond toegankelijk. Roep dus vooral ook je collega’s op om zich nog snel aan te melden. Hoe meer input het onderzoeksbureau krijgt, hoe beter we begrijpen wat de werknemers bij Maersk Line Netherlands belangrijk vinden!

Veel gestelde vragen

Klik hier voor de meest gestelde vragen over het DigiC traject bij Maersk Line Netherlands.

Contact

Zijn er vragen naar aanleiding van dit bericht, dan kun je contact opnemen met de belangenbehartiger, Jan Admiraal. via jan.admiraal@unie.nl.

Gerelateerde berichten

Maersk Line: eindbod

For English, click here Eerder deze maand informeerden we de leden over de gesprekken tussen Maersk en De Unie met…

Maersk Line: final offer

Earlier this month we informed our members about the talks between Maersk and De Unie with a view to a…

Word gratis lid