De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

ING: Oproep ledenvergadering De Unie en verslag periodiek overleg

22 februari 2023

Op 16 februari 2023 heeft De Unie periodiek overleg gehad met ING. In het periodiek overleg bespreken de vakorganisaties de gang van zaken bij ING, onder andere de voortgang van de studieafspraken uit de vorige cao. Vragen die ik, Inge de Vries (belangenbehartiger), van leden krijg over de toepassing van hun arbeidsvoorwaarden breng ik ook in dit overleg in. Ook nu de cao-onderhandelingen vastgelopen zijn, is het belangrijk om de gesprekken over de dagelijkse gang van zaken wel voort te zetten. We hebben moeten besluiten het periodiek overleg in te korten. Op diezelfde dag was door alle vakorganisaties een driekwartvergadering in Leeuwarden ingepland.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Agenda periodiek overleg

  • Uitslag CMU 2022
  • Uitslag OHI 2022
  • Werkcode

Het verslag van het periodiek overleg kun je hier lezen. Neem de tijd hiervoor, er zijn belangrijke zaken besproken.

Online-ledenvergadering

De Unie organiseert zogenaamde driekwartvergaderingen. Nu de cao-onderhandelingen zijn vastgelopen vragen we de leden om zich uit te spreken over het uitbrengen van een ultimatum en het voeren van acties. Op veler verzoek worden er ook online-vergaderingen ingeregeld.  De leden hebben een uitnodiging ontvangen om zich aan te melden voor de online-vergadering van dinsdag 28 februari 2023. Er worden twee vergaderingen gehouden om 17.00 uur en om 19.30 uur.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar: inge.de.vries@unie.nl

Gerelateerde berichten

ING: Verslag Periodiek overleg

De Unie heeft regelmatig periodiek overleg met ING. Wij informeren je over het periodiek overleg van 19 oktober 2023. Vooraf…

ING: Pensioennieuws III

Per 1 juli 2023 is de Wet Toekomst Pensioenen (WTP) ingevoerd. De pensioenregeling moet aangepast worden aan de nieuwe wetgeving….

Word gratis lid