De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

ING: Enquête arbeidsvoorwaarden

10 juni 2022

Hoe blij ben jij met de ING-cao?

In september 2022 beginnen de cao-onderhandelingen. Het onderhandelings-team van De Unie wil zich goed voorbereiden.

Schrijf je nu in voor onze gratis ING-updates en ben altijd als eerste op de hoogte!

De eerste stap in onze voorbereiding is een enquête onder onze leden. Hoe blij ben jij met de cao? Van welke cao-bepalingen maak jij gebruik? Wat in de cao maakt dat je trots bent om bij ING te werken? Welke cao-bepalingen zijn voor jou niet interessant?

Met deze inventarisatie willen wij goed in beeld krijgen hoe we de cao beter kunnen laten aansluiten bij jouw wensen. Dit helpt ons om een goede inzet voor de komende cao-onderhandelingen te bepalen. De enquête bestaat uit 16 vragen.  De leden hebben een uitnodiging ontvangen om de enquête in te vullen. Als je de enquête doorstuurt naar je collega’s kunnen zij het ook invullen, dat geeft ons een breder beeld. Je  kunt de enquête hier invullen.

Schrijf je nu in voor onze gratis ING-updates en ben altijd als eerste op de hoogte!

Contact

Zijn er vragen naar aanleiding van dit berichtNeem dan contact op met de belangenbehartiger, Inge de Vries. Dit kan door een e-mail te sturen naar inge.de.vries@unie.nl of te bellen met 06- 5252 2091.

[print_link]

Gerelateerde berichten

ING: cao-overleg vastgelopen

Op 19 januari hebben vakorganisaties gesproken met ING over de nieuwe cao. Dit was een uiterste poging om via onderhandelingen…

Word gratis lid