De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

ING: De Unie stuurt ultimatum

08 maart 2023

Zoals je weet hebben vakorganisaties in de afgelopen periode driekwartvergaderingen gehouden. Deze vergaderingen zijn goed bezocht wat nogmaals de grote betrokkenheid onder de medewerkers van ING toont. We kunnen melden dat 98% van de stemmers bij De Unie zich uitsprak voor het versturen van een ultimatum. Iedereen is voor een eerlijke en toekomstbestendige cao.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf €0!

 

De Unie en de andere vakorganisaties hebben ING inmiddels dan ook een ultimatum gestuurd. Het ultimatum verloopt maandag 13 maart om 12.00 uur, tot die tijd heeft ING nog de mogelijkheid om acties te voorkomen door in te gaan op onze eisen.

Werkonderbreking 14 maart

Dinsdag 14 maart beginnen we met onze eerste werkonderbreking in de vorm van een workshops over actievoeren. Hierover hebben de leden al een uitnodiging ontvangen en er komen inmiddels al veel aanmeldingen binnen.

  • 14 maart 10.00 – 12.00 uur

Een door de vakorganisaties georganiseerde werkonderbreking is een drukmiddel en is bedoeld om een interne verstoring te creëren. Je hoeft dit niet af te stemmen met je leidinggevende of je manager. 

Cartoon

Soms zeggen beelden meer dan woorden. We hebben dan ook deze cartoon laten maken. Dit toont hoe de situatie bij ING is. We vragen iedereen dan ook om deze cartoon te delen via linkedin met de hashtag #CodeOranje.

Actiewebsite

Speciaal voor medewerkers van ING is er een actiewebsite gelanceerd. Op deze website kan je informatie vinden over het actietraject en aankomende acties. Houd deze pagina www.codeoranje.nu goed in de gaten. Uiteraard kan je ook de website van De Unie bezoeken voor vragen of informatie.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met de belangenbehartiger Inge de Vries. Dit kan door een e-mail te sturen naar: inge.de.vries@unie.nl

Gerelateerde berichten

ING pension negotiations

Nederlandse versie klik hier On June 13, 2024, De Unie held pension negotiations with your employer and with the other…

Pension negotiations ING

Nederlandse versie klik hier The new Pensions Act (Wtp) has been in force since July 1, 2023. For employees at…

Word gratis lid