De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Informatie over de Rabobank pensioenbijeenkomst

06 mei 2024

De Unie heeft samen met de andere vakorganisaties een onderhandelingsresultaat bereikt met de Rabobank over de nieuwe pensioenregeling. De maanden april en mei gebruiken we om deze uitkomst van de pensioengesprekken toe te lichten. En om vragen van leden te beantwoorden. Lees hieronder informatie over de voorgestelde pensioenregeling.

Terugkijken

Op 23 april en 3 mei heeft De Unie online ledenbijeenkomsten gehouden waarin leden vragen konden stellen. Een opname van de laatste bijeenkomst kun je hier terugkijken.

Aanvullende informatie

De vele vragen van leden worden verwerkt in een Q&A, die op een later moment op de website van De Unie wordt gepubliceerd.

Een overzichtelijke samenvatting van de informatie kun je hier lezen.

Hoe verder?

Cao-partijen beoordelen of zij de gepresenteerde uitkomst van de pensioengesprekken moeten aanpassen. Dit kan eventueel het gevolg zijn van het overleg met het pensioenfonds of de invulling van het wettelijk hoorrecht. Daarna is het woord aan de leden van De Unie. Zij bepalen of de nieuwe pensioenregeling tot stand komt.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met belangenbehartiger Inge de Vries. Dit kan door een e-mail te sturen naar: inge.de.vries@unie.nl

Gerelateerde berichten

Word gratis lid