De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

ICK: Uitnodiging bespreken eindbod cao

15 februari 2023

Op basis van de uitkomsten van de laatste digitale ledenvergadering hebben we weer gesproken met de werkgevers in de ICK sector om tot een nieuwe cao te komen. Het was een stevig gesprek waarin we duidelijk de wensen kenbaar gemaakt hebben. De uitkomst was dat er nu een loonsverhoging van 6% beschikbaar is, maar alle overige wensen die we hadden waren niet bespreekbaar in deze cao. Dit was voor ons echt onvoldoende om tot een onderhandelingsresultaat te komen. De leden hadden ons met een andere opdracht op pad gestuurd. Uiteindelijk hebben de werkgevers besloten dan maar een finaal eindbod neer te leggen. De complete tekst van het eindbod kun je hier lezen.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Hoe nu verder?

We nodigen je van harte uit deel te nemen aan een digitale ledenvergadering op dinsdag 14 maart vanaf 19.30 uur. In deze bijeenkomst willen we graag een toelichting geven op het overleg met de werkgevers en bespreken hoe nu verder. De leden hebben een uitnodiging ontvangen om deelnemen aan de bijeenkomst. De collega’s zijn ook welkom bij deze bijeenkomst. Daarom vragen we je om dit bericht te delen met zoveel mogelijk medewerkers.

Nieuwe belangenbehartiger

Je bent gewend de berichten over de ICK van mijn collega Mandy Raaijmakers te ontvangen. Echter, door verschillende pakketverschuivingen binnen De Unie heeft Mandy dit pakket aan mij, Gerard van der Lit, moeten overdragen.

Contact

Zijn er vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact op met Gerard van der Lit, belangenbehartiger voor de ICK door een mail te sturen naar gerard.van.der.lit@unie.nl of door te bellen met 06-5252 2010.

 

 

Gerelateerde berichten

ICK: Cao-onderhandelingen gestart

We zijn inmiddels gestart met de onderhandelingen voor de ICK-cao. Je treft onze cao-voorstellen hier aan. De basis van deze voorstellen…

Word gratis lid