De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Heineken: Onderhandelingsresultaat bereikt

06 mei 2022

Er is de afgelopen maanden veel overleg geweest op allerlei niveaus en in allerlei vormen en samenstellingen over een nieuwe cao voor Heineken Group. Al deze overleggen hebben helaas nog niet tot een resultaat geleid waarover alle betrokken partijen het eens konden worden.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Op 2 mei heeft er weer overleg plaatsgevonden tussen partijen. Wij zijn verheugd jou te kunnen berichten dat wij een onderhandelaars akkoord hebben bereikt met partijen. Voor alle cao-medewerkers in dienst bij Heineken Group op 1 juli 2022, zullen de salarissen per 1 juli extra worden aangepast met een collectieve verhoging van 3 procent, bovenop het salaris zoals dit geldt op 30 juni 2022 en ongeacht of de maximale RSP is bereikt. De reeds verhoogde salarisschalen blijven gelijk. Alle details van het totale akkoord, inclusief die van de eerder gemaakte afspraken, lees je hier. Wij leggen het bereikte akkoord positief voor aan onze leden.

Informatieve ledenbijeenkomst

Graag nodigen wij jou uit voor het bijwonen van een digitale ledenbijeenkomst waar wij een toelichting zullen geven op het bereikte onderhandelaarsakkoord. Deze staat gepland op:

  • Woensdag 11 mei van 12.00 uur tot 13.00 uur via MS Teams. De leden hebben een uitnodiging ontvangen om zich aan te melden voor de ledenbijeenkomst. Wij zorgen ervoor dat je op woensdag een link toegestuurd krijgt om deel te nemen.

Stemming

Wij nemen aan dat ook jij je kunt vinden in het bereikte akkoord.  De leden kunnen hun stem al uitbrengen. Stemmen kan tot en met vrijdag 13 mei, 12.00 uur.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Heineken: Vernieuwd eindbod cao

Het is de afgelopen weken stil geweest omtrent de cao-onderhandelingen, maar dat betekent niet dat er niets gebeurd is! Inmiddels…

Heineken: Ledenvergadering

De leden van Heineken zijn uitgenodigd om deel te nemen aan een digitale ledenbijeenkomst waarin de onderhandelingsdelegatie van De Unie/MHP…

Word gratis lid