De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Heineken: Ledenbijeenkomst

05 juni 2024

De leden van Heineken hebben een uitnodiging ontvangen voor het bijwonen van een digitale ledenbijeenkomst samen met de leden van MHP Heineken op:

maandag 10 juni 2024
van 12.00 tot 13.00 uur via Teams

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Tijdens deze ledenbijeenkomst willen we de volgende onderwerpen met de leden bespreken:

Pensioen

Tussen Heineken, De Unie, de MHP Heineken en andere betrokken bonden is het plan voor de transitie van de pensioenen afgerond (transitieplan). Het transitieplan omvat een document van meer dan 60 pagina’s. De belangrijkste punten zullen tijdens deze bijeenkomst worden toegelicht door de pensioendeskundige van De Unie en de pensioendeskundige van MHP Heineken. Het transitieplan kun je hier lezen.

Stemmen

Maandag 10 juni zullen we dit plan toelichten. We hebben de stemming wel alvast opengezet. De leden hebben een uitnodiging ontvangen om te stemmen tot uiterlijk vrijdag 14 juni, 12.00 uur.

SBR

Heineken heeft een voorstel gedaan om de SBR te ‘moderniseren’. Dit omvat een serie aanpassingen aan het proces en de vergoedingen. Wij willen graag een eerste reacties hierop horen. De onderhandelingen hierover zijn vervolgens gepland op 12 en 18 juni. Vanuit Heineken is hierover eerder deze week gecommuniceerd.

Contact

Zijn er vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact op met de belangenbehartiger Sjerp Holterman via sjerp.holterman@unie.nl.

Gerelateerde berichten

Heineken: Resultaat SBR

  Zoals bekend is De Unie in onderhandeling met Heineken over een nieuwe SBR. Na 3 onderhandelingsrondes is er een…

Heineken: Info wijzigingen SBR

Woensdagmiddag 12 juni 2024 heeft de eerste SBR-onderhandelingsronde plaatsgevonden. Hierover willen we de leden informeren tijdens een digitale ledenbijeenkomst op:…

Word gratis lid