De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Heineken: Kort verslag overleg

28 maart 2022

Vorige week hebben we wederom ledenbijeenkomsten georganiseerd om het aangepaste eindbod vanuit Heineken te bespreken. De uitslag van de ledenraadpleging is duidelijk; de leden hebben het aangepaste eindbod niet geaccepteerd.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Maandag 28 maart hebben we het resultaat van de uitslag van de stemming met cao-partijen in een formele bijeenkomst besproken. Helaas zijn partijen niet tot overeenstemming gekomen.

Vanuit MHP Heineken en De Unie is aangegeven dat wij hechten aan het hebben van een goede cao. Heineken wil dit ook en wij blijven zoeken naar alternatieve mogelijkheden. Wij begrijpen niet dat er geen overeenstemming kan worden bereikt om tegemoet te komen aan onze voorstellen.

Later deze week zal Heineken met een reactie komen over hoe om te gaan met de nu ontstane situatie.

Zodra er meer bekend is, zullen we je weer informeren.

Contact

Als je vragen of opmerkingen hebt dan kun je de belangenbehartiger Sjerp Holterman mailen via sjerp.holterman@unie.nl of bel 06-5252 2030.

 

Afdrukken

 

 

Gerelateerde berichten

Heineken: Ledenbijeenkomst

Op 7 december 2023 worden de cao-onderhandelingen weer voorgezet.   Ter voorbereiding op deze cao-onderhandeling willen wij de leden uitnodigen…

Heineken Nederland: cao update

Op dinsdag 7 november 2023 is er weer een cao-onderhandelingsronde geweest. Heineken heeft eerst een overzicht gepresenteerd van de verschillende onderwerpen…

Word gratis lid