De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Haag Wonen: stemming sociaal plan

14 maart 2022

In deze nieuwsbrief lees je over het sociaal plan dat we met Haag Wonen hebben uit onderhandeld. Hieronder daar meer over en de vraag om jouw stem erover uit te brengen.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Sociaal plan

Haag Wonen wil een kwaliteitsslag maken met haar organisatie en medewerkers. Om dit proces zorgvuldig te laten plaatsvinden hebben Haag Wonen, FNV Woondiensten, CNV Vakmensen en De Unie een sociaal plan afgesproken. Daarin is onder andere opgenomen hoe de plaatsing verloopt, hoe je eventueel bezwaar kunt maken en welke financiële componenten van toepassing zijn.

We zijn in een goede sfeer in meerdere onderhandelrondes met bestuur, HR en de OR langs de verschillende situaties gelopen waar Haag Wonen en de medewerkers mee te maken zouden kunnen krijgen. Wat daarbij ook hielp, was het gesprek dat de drie vakbondsbestuurders met de aanwezige medewerkers hebben gehad tijdens een digitale medewerkersbijeenkomst op 17 november 2021.

Wat vind jij?

Nu er een concept sociaal plan ligt, ben jij degene die dit formeel kan maken door jouw stem erover uit te brengen.  De leden hebben een uitnodiging ontvangen om te stemmen vóór maandag 21 maart aanstaande.

Contact

Heb je vragen of wil je wat delen met de belangenbehartiger Emanuel Geurts? Hij is  per mail te bereiken via emanuel.geurts@unie.nl en telefonisch via 06-52522074. Heb je een individuele vraag of behoefte aan advies, neem dan contact op met ons Service Center via sc@unie.nl of telefonisch via 0345-851963. We helpen je graag!

 

[print_link]

Word gratis lid