De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Haag Wonen: Sociaal plan

10 november 2021

Op woensdag 17 november 2021 wordt er een digitale medewerkersbijeenkomst georganiseerd bij Haag Wonen en informeren we de leden over het ontwikkeltraject van Haag Wonen en het bijpassende sociaal plan. Hieronder lees je daar meer over.

 

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Sociaal plan

De Unie is samen met de twee vakorganisaties FNV Woondiensten en CNV Vakmensen momenteel in gesprek met het bestuur, HR en de ondernemingsraad (OR) over de inhoud van het sociaal plan en hoe dit aansluit op het beoogde ontwikkeltraject van Haag Wonen. De gesprekken verlopen in een goede sfeer. We hebben al een paar onderhandelrondes gehad en hebben nog enkele punten om met elkaar over te besluiten.

In gesprek

De vakbondsbestuurders gaan graag met de medewerkers het gesprek aan over het voorgenomen ontwikkeltraject en wat dit voor (de inhoud van) het sociaal plan betekent. Daarom hebben Emanuel Geurts namens De Unie,  Janneke Waage van FNV Woondiensten en Peter Vlaming van CNV Vakmensen de leden en de medewerkers van Haag Wonen uitgenodigd voor een digitale medewerkersbijeenkomst op woensdag 17 november 2021 van 16.00 uur tot 17.30 uur via MS Teams.

Contact

Heb je na het lezen van deze nieuwsbrief nog vragen of wil je belangenbehartiger Emanuel Geurts iets meegeven? Neem dan met hem contact op via emanuel.geurts@unie.nl of bel 06-5252 2074. Als je een individuele casus hebt, dan staan de collega’s van het Service Center graag voor je klaar. Je kunt hen bereiken via sc@unie.nl of via 0345-851 963.

 

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Word gratis lid